Laks med appelsinsaus

Saus 4 (middags-)porsjoner

  • 3 dl Creme Fraîche, original eller lett 
  • 1 appelsin, saften 
  • 1/2 sitron, saften 
  • 3 ss soyasaus 
  • 2 ss honning 

Topping: 

• Finhakket vårløk. 

Tilberedning: 

  1. Lag sausen ved å røre sammen Creme Fraîche, presset appelsinsaft, sitronsaft, soyasaus, honning i en bolle. 
  2. Skjær lakseloin i terninger.
    Stek terningene i en stekepanne på middels høy temperatur med litt smør eller olje. 
  3. Tilsett sausen i stekepannen slik at den blir gjennomvarm. Smak til med salt og pepper. 
  4. Topp smaksprøvene med finhakket vårløk. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *